Heyecanı Ve Coşkuyu Yansıtıyor

Trabzonspor’un 2018-19 sezonunda giyeceği yeni sezon formalarının tanıtımı gerçekleştirildi. Macron firmasıyla 3 yıllığına anlaştıklarını dile getiren Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Karadeniz fırtınasının heyecan ve coşkusunu yansıtıyor. Geriye iki şey kalıyor. Birincisi bu formayı üzerlerine giyen futbolcularımızın Trabzonspor ruhunu sahaya yansıtmaları ve o formaya ruh vermeleri. İkinci ise taraftarlarımızın Macron’u sahiplenerek bu kutsal formanın bir parçaları olmaları” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’a Şans Getirecek

Formalarının Trabzonspor’a şans getirmesini umduğunu dile getiren Macron SpA Ceo’su Gianluca Pavanello, “Çalıştığımız kulüplerle birlikte en önem verdiğimiz konular formaların hem estetik, hem fonksiyonel, hem de o kulübe özgü olmasına özen gösteriyoruz. Trabzonsor Kulübü ile birlikte de uzun çalışmalar neticesinde yeni formaları geliştirdik. Umuyorum ki bu kulübe de şans getirecektir. Çünkü bizim şirkette de söylediğimiz gibi Macron ile daha iyi oynanır” ifadelerini kullandı. 

3 Yıllık Tedarik 

Trabzonspor’un 2018-19 sezonunda giyeceği yeni sezon formalarının tanıtımı gerçekleştirildi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen forma tanımında Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra MacronSpACeo’suGianlucaPavanello, Macron Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bilce ile birlikte beraberindekiler hazır bulundu. Burada Trabzonspor ile Macron arasında 3 yıllık forma tedarik sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Bize Özgü Forma 

Yeni formaların şans ve başarı getirmesini diledğin ifade eden Başkan Ahmet Ağaoğlu, Macron’un dünyada spor giyim sektörünün en hızlı büyüyen markalarının başında gediğini vurguladı. Macron’un Türkiye’deki tarihinin çok yeni olduğunun altını çizen Ağaoğlu, “Süper Lig'e bizimle birlikte giriş yapacak olmalarından biz büyük mutluluk duyuyoruz. Macron tasarımındaki yaratıcılığını bu defa bizim için konuşturdu ve tamamen bize özgü, bize özel dinamik bir tasarım ortaya çıktı” dedi.

Siyah Formaya Özel İlgi 

3 formayı da çok beğendiğini dile getiren Ağaoğlu bilhassa siyah forma üzerine çok yoğunlaştıklarını vurgulayan Ağaoğlu, “Merakla beklenen siyah formamız gerçekten bu senenin harikası olacak, benimde favorim. 2018-19 sezonu formalarımız özgün tasarımıyla Karadeniz fırtınasının heyecan ve coşkusunu yansıtıyor. Geriye iki şey kalıyor. Birincisi bu formayı üzerlerine giyen futbolcularımızın Trabzonspor ruhunu sahaya yansıtmaları ve o formaya ruh vermeleri. İkinci ise taraftarlarımızın Macron’u sahiplenerek bu kutsal formanın bir parçaları olmaları” şeklinde konuştu. 

Macron’a Övgü 

Trabzonspor tarihinde güzel anıları çağrıştıran, birçok taraftarın kişisel koleksiyonunda özenle sakladığı unutulmaz formaların olduğunu bildiğini vurgulayan Ağaoğlu, “Bazı başarılar, bazı sezonlar bu formaların isimleriyle hala anılır. İnanıyorum ki Macron’da ileride böyle anacağımız bir marka olarak tarihimizde yerini alacaktır. Macron’unTrabzonsporumuza, Trabzonsporumuzun da Macron’a şans ve başarı getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim