Kiralık Gelebilir

Everton ile yollarını ayırmaya hazırlanan Senegalli forvet Oumar Niasse ile daha önce irtibata geçilmişti. Senegalli forvet Trabzonspor’a gelmeye çok sıcak bakıyor. Ancak Everton Kulübü’nün bonservis konusundaki tutumundan ötürü Bordo-Mavililer, yıldız oyuncuyu kiralama yolunu deneyecek.

Rodallega Önde

Trabzonspor’un gündemindeki bir diğer forvet ise Akhisar Belediyespor’un golcüsü Rodallega. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için Trabzonspor, Ege ekibine para artı futbolcu önerisinde bulundu. Görüşmeler devam ediyor. Genel Sekreter Gençağa Meriç de Rodallega ile ilgili “Olursa herkes mutlu olur. Sonuçta kendini kanıtlamış iyi bir golcü” ifadelerini kullandı. Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Eto’o da Trabzonspor’un ilgilendiği isimlerden biri.

Eto’o Heyecanı

Bordo-Mavili yöneticiler her ne kadar Eto’o ile ilgilenilmediği yönünde ifadeler kullansa da teknik adam Ersun Yanal’ın isteği ve Başkan Muharrem Usta’nın bilgisi doğrultusunda menajerler aracılığı ile Eto’ü ile temas kuruldu. Antalyaspor’da mutlu olmadığı bilinen Eto’o için Beşiktaş’ın da devrede olduğu biliniyor. Trabzonspor’u düşündüren konu Kamerunlu oyuncunun yüksek maliyeti. Ancak Bordo-Mavili yönetim, Akyazı Şenol Güneş Stadı’nı yıldız bir transferle doldurmayı planlıyor.
 
Editör: TE Bilisim