Hakem katliamlarına uğrayan, sakatlarla boğuşan, bir sezon içerisinde yaşanabilecek her türlü şanssızlığı yaşayan Trabzonspor yarın Alanyaspor ile oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş maçından beri sakat olan Sosa’nın iyileştiği, Novak ve Uğurcan’ın kadroda olacağı müsabakada yaşanan bu gelişmeler Teknik Direktör Ünal Karaman’ın yüzünü biraz da olsa güldürdü. 

Uzun süredir rotasyondan uzak kalan ve kısa zaman içerisinde bir çok maç yapan Bordo-Mavililer, yaşanan krizden karlı çıkmak için Antalya ekibi karşısında kazanarak maç sonu taraftarıyla büyük sevinç yaşamak istiyor. Özellikle oyuna sonradan girip skor üretme konusunda sıkıntılar yaşayan Fırtına Akdeniz ekibi karşısında kadro değişimine gitmek için kollarını sıvadı. 

Arjantinli oyuncunun ilk 11’de çıkması beklenen zorlu müsabakada bu oyuncunun yanına Abdülkadir Parmak’ı koymayı planlayan Karaman, Yusuf Yazıcı’yı da bu ikilinin önüne koymayı planlıyor. Ekuban’ı koz olarak yanında saklamayı tercih etmesi beklenen deneyimli çalıştırıcının da Toure yerine Hüseyin Türkmen’in yanına Hosseini’yi oynatması bekleniyor. 
 

Editör: TE Bilisim