Daha düne kadar hedefte teknik adam Ersun Yanal vardı. Dün akşamki tarihi hezimetin ardından Yanal ile birlikte Başkan Muharrem Usta da hedef tahtasına koyuldu. Yanal ile birlikte Usta’nın da istifası bekleniyor.
 
Şaka Gibi
 
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, tarihine yakışmayacak sonuçlar almaya devam ediyor. Sahasında son oynadığı maçta Aytemiz Alanyaspor’a 3-0’dan 4-3 mağlup olan Trabzonspor, bu kez Akhisarspor karşısında tarihi bir hezimet yaşadı. Medical Park’ta neye uğradığını şaşıran Trabzonspor, ilk 45 dakikayı Akhisarspor karşısında 3-0 geride kapattı. Trabzonspor’un eski oyuncuları Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu ve Henrique Medical Park’ta adeta ders verdi.
 
İşte Eseriniz
 
Müsabakanın ikinci yarısında bir umut geri dönüş yapması beklenen Trabzonspor bekleneni yapamadı. Bordo-Mavili ekip genç oyuncu Abdülkadir’in 50.dakikada attığı golle umutlandı ancak savunmadaki sorun hesaba katılmadı! Henrique’nin 53 ve 64.dakikalardaki gollerine engel olamayan Trabzonspor sahasında 5-1 geri düştü. Son sözü ise 90’da Trabzonsporlu eski oyuncu Kadir Keleş söyledi. Trabzonspor sahasında Akhisarspor’a 6-1 mağlup oldu.
 
STAT: Medical Park
 
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu**, Serkan Çimen**, Serkan Olguncan**
 
TRABZONSPOR: Onur?, Pereira?, Mustafa Akbaş?, Durica? (Dk.46 Castillo*), Hubocan?, Okay?, Sosa?, Yusuf Yazıcı**, Abdülkadir Ömür**, Olcay Şahan? (Dk.60 Rodallega*), Burak Yılmaz?
 
AKHİSARSPOR: Lukac**, Lopes***, Caner***, Mustafa***, Ömer**, Sissoko***, Soner**, Serginho*** (Dk.68 Aykut*), Onur**, Larsson*** (Dk.83 Barbosa*), Henrique*** (Dk.79 Kadir Keleş***)
 
GOLLER: Dk.8 Serginho, Dk.38 Mustafa Akbaş (kendi kalesine), Dk.45 Larsson, Dk.53 (pen)-64 Henrique, Dk.90 Kadir Keleş (Akhisarspor), Dk.50 Abdülkadir Ömer (Trabzonspor) 
 
SARI KARTLAR: Mustafa Yumlu, Serginho (Akhisarspor), Olcay (Trabzonspor)
 

Editör: TE Bilisim