Hakem Hüseyin Göçek'in kötü yönetimi sonrası Malatya'ya yenilen Göztepe'de özellikle sol bek mevkiinde yaşanan aksaklıklar savunmaya transferi zorunlu hale getirdi. Chelsea kulübü ile Abdul Rahman'ı kiralamak için anlaşamayan Göz-Göz, sürpriz bir hamle yaparak Trabzonsporlu Luis Ibanez'i gündemine aldı.

Sözleşmesi Bitiyor

Karadeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli savunmacı ile menajeri aracılığıyla bağlantıya geçen Göztepe yönetimi, transferde olumlu sinyaller aldı. Bu sezon ligde sadece bir maçta şans bulan Ibanez'i kadrosuna katmayı planlayan yönetim, Trabzon'a resmi teklifini iletecek. Futbolcunun mayıs ayı sonunda boşa çıkacak olmasını fırsat bilen Göztepe yönetimi, futbolcuyu uygun bedelle transfer etmeyi planlıyor.

Alternatifler Hazır

Göztepe'nin sol bek transferi için liste başına yerleştirdiği Luis Ibanez transferinde sorun yaşanması halinde yönetimin elinde alternatif isimler de yer alıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce de listesine aldığı Celtic'ten Izaguerre, PSV Eindhoven'dan Aziz Behich ve Udinese'den Ali Adnan ile de temaslarını canlı tutuyor. Mutlaka bir sol bek transferi yapacak olan yönetim yerli isimleri de araştırıyor.
Editör: TE Bilisim