Gönüllerdeki İsim

Bordo-Mavili yönetimin önceliği gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktörün belirlenmesi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rıza Çalımbay’a gelecek sezon için teşekkür edileceği belirtiliyor. Yönetimin gönlündeki ilk ismin Şenol Güneş olduğu seslendiriliyor. 

Çok İyi Düşünün

Beşiktaş’ın başında bulunan Güneş’in son haftalarda yaşadığı gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlı ekipten ayrılabileceği yönünde yorumlar yapılıyor. Böyle bir gelişme yaşanması halinde Bordo-Mavili yönetimin Trabzonspor’a gelmesi için Şenol Güneş’i ikna etmeye çalışacağı söyleniyor. Camia da Şenol Güneş’in Trabzonspor’a geri dönmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Ancak Şenol Güneş ikna olmaması halinde ilk hedef Samet Aybaba olacak. 

Trabzonlu İsimler

Bir süre önce Bordo-Mavililerin gelecek sezon için Samet Aybaba ile anlaştığı iddia edilmişti. Bordo-Mavili yönetimin düşündüğü isimlerden biri de Tolunay Kafkas. Aybaba’dan sonra Kafkas da güçlü bir aday olarak listede duruyor. Ayrıca, Giray Bulak, Sadi Tekelioğlu, Fatih Tekke isimleri de gündemde. Bordo-Mavili yönetimin, geçmişten ders alarak teknik direktör tercihini çok iyi yapması gerektiğine işarat ediliyor. 
 
Editör: TE Bilisim