Bordo-Mavili yönetimin de Beşiktaş maçından sonra bir araya gelip kongre konusunu masaya yatırdığı öğrenildi. Yapılan görüşmede teknik adam Rıza Çalımbay konusu da görüşüldü, Çalımbay’ın görevine devam etmesi yönünde karar alındığı öğrenildi.

Başkan Muharrem Usta’nın Ankara’ya gidip bakanlarla bir araya geleceği, gerekirse görevi bırakabileceğini söyleyeceği öğrenildi. Ekonomik olarak nefes alamaz durumda olan Trabzonspor’da futbolcular, personel ve alacaklılar ödeme bekliyor. Başkan Muharrem Usta, geçtiğimiz hafta eski başkan ve asbaşkanları toplamış, destek istemişti. Toplantıda Aralık’a kadar Usta’ya devam etmesi yönünde destek gelmişti. Ancak son yaşanan gelişmelerin ardından Muharrem Usta’nın da bırakma noktasına geldiği belirtiliyor.

Kulislerde başkan adaylığı için birçok isim geçiyor. Özellikle mevcut yönetimden istifa eden Mehmet Yiğit Alp’in ismi ilk sırada seslendiriliyor. Eski Bakan Eyüp Aşık’ın da son günlerde sahaya inmesi ‘Acaba Eyüp Aşık da aday mı?’ sorularını gündeme getirdi. Bir önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da Aralık kongresi için çalışma yaptığı biliniyor. Olası Mayıs kongresinde Hacıosmanoğlu’nun aday olup olmayacağı merak ediliyor. Mayıs ayı için kongre kararı alınması halinde göreve yeni gelecek yönetimin görev süresi de 8 ay olmuş olacak. 
ALİ OSMAN YÜRÜK
 

Editör: TE Bilisim