Listeyi Başkana Verdi

İkinci yarı transfer dönemi içini kolları sıvayan Trabzonspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Antalya’da dün ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Bordo-Mavili ekip, bir taraftan da kadrosunu güçlendirmenin telaşı içinde. Teknik adam Rıza Çalımbay, Başkan Muharrem Usta ile bir araya gelerek alınmasını istediği isimleri bildirdi. 

İmza Parasına Takıldı

Bordo-Mavili ekibin gündemine sürpriz bir şekilde Arjantinli yıldız Lavezzi gelmişti. Çin ekibi Hebei China Fortine ile sözleşmesi sona eren Lavezzi transferi imza parasına takıldı. Bordo-Mavili ekip, 32 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusunu şimdilik dondurdu. Gündemde Osmanlıspor’dan Umar Aminu ile Antalyaspor’dan Deniz Kadah var. Stoper mevkisi için de gündemde birçok isim vardı.

Son Karar Çalımbay’ın

Ancak Trabzonspor’un Napoli’de forma giyen Romen oyuncu Vlad Chiriches transferinde sona geldiği belirtiliyor. İtalyan temsilcisi ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, son kararı da teknik adam Rıza Çalımbay’ın vereceği söyleniyor. Gündemdeki bir başka isim ise Marsilya’dan Doria. Brezilyalı stoperin bedelsiz olarak kiralanabileceği söyleniyor.
 
Editör: TE Bilisim