İtibar Yerlerde

Trabzonspor’da Ersun Yanal’la yolların ayrılması camiayı kesmedi! 6-1’lik Akhisar hezimetinin bir tek Ersun Yanal’ın gönderilmesiyle kapatılamayacağı konuşuluyor. En az Ersun Yanal kadar Başkan Muharrem Usta ve ekibinin de sorumlu olduğu belirtiliyor. Bu anlamda camia Başkan Muharrem Usta’nın da istifa etmesini bekliyor. Usta döneminde iki sezon heba edildi. Borç 450 Milyon’dan 1 Milyar’a çıktı. İtibar ise yerlerde sürünüyor!

Başkan nerede?

Yaşanan bu gelişmelere rağmen Başkan Muharrem Usta’nın yurt dışında oluşu ayrı bir tartışma konusu oldu. Böylesine kaotir bir dönemde yurtdışından verdiği talimatla teknik adam Ersun Yanal’ın görevine son verilmesi tebliğini de Asbaşkan Ahmet Çubukçu yaptı. Hırsını alamayan Bordo-Mavili taraftarlar, kulübün borcunun 1 Milyar TL’ye yükselmesini de gözönüne alarak Usta’nın hesap verip istifa etmesini istiyor. ‘Hoca gitti, dertler bitti’ deyip kimse rahat olmasın.

İşte vizyon!

Başkan Usta vaatlerinin hiçbirini yerine getiremedi. Büyük bir vizyonla yola çıktıklarını her fırsatta dile getiren Usta ve ekibi sınıfta kaldı, koskoca camiaya tarihi hezimetler yaşattı. Daha önce tarihi zaferleri konuşulan Trabzonspor, şimdi Alanyaspor, Akhisarspor gibi takımlar karşısında aldığı yenilgilerle konuşuluyor. 
 
Antalyaspor-Trabzonspor: 7-0
Trabzonspor-Kasımpaşa: 0-6
Alanyaspor-Trabzonspor: 3-0
Karabükspor-Trabzonspor: 4-0
Göztepe-Trabzonspor: 3-2
Trabzonspor-Alanyaspor: 3-4
Trabzonspor-Akhisarspor: 1-6 
 
ALİ OSMAN YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim