Gençler Kapandı
 
Avrupa hedefine ulaşma mücadelesi veren Trabzonspor Akyazı Arena’da Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Maça istediği gibi başlayamayan Bordo-Mavili ekip, ilk 45 dakikada arzuladığı pozisyonları bulamadı. Gençlerbirliği kendi yarı alanında kapanıp alan savunması yapınca Trabzonspor kapalı savunmayı açmakta güçlük çekti. İlk 45 dakika pozisyonsuz ve golsüz beraberlikle sona erdi.
 
Şutlar Kaleciye
 
İkinci yarıya Trabzonspor adeta pozisyonla başladı. 56.dakikada Rodallega kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Kolombiyalı topu Hopf’ün üzerine vurdu. 60.dakikada ise bu kez Mas sol çaprazdan vurdu, yine Hopf gole izin vermedi. 75.dakikada ise Olcay şahan mutlak pozisyonda istediği vuruşu yapamayınca top Hopf’ta kaldı. 90 dakika 0-0 sona ererken Trabzonspor Avrupa yolunda yara aldı.
 
STAT: Akyazı Arena
 
HAKEMLER: Fırat Aydınus**, Serkan Ok**, Aleks Taşçıoğlu**
 
TRABZONSPOR: Onur**, Pereira**, Uğur**, Durica**, Mas**, Okay** (Dk.42 Castillo**), Onazi**, Yusuf Yazıcı**, Olcay Şahan**, N’Doye**, Rodallega**
 
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf**, Ahmet**, Politevich**, Claro**, Anıl**, Uğur* (Dk.56 Vedat Muriqi*), Scekic**, Khalili** (Dk.78 Issah*), Serdar**, Aydın**, Rantie** (Dk.52 Murat Duruer*)
 
GOL: Yok
 
SARI KARTLAR: Hopf, Ahmet, Scekic (G.Birliği), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)
 
KIRMIZI KART: Dk.86 Ahmet (G.Birliği)
 
Editör: TE Bilisim