Arsinspor başta olmak üzere Trabzon futboluna ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği destek ile tanınan Usta’ya memleketi Arsin’den Yaşa ve Yaşat Derneği açıklama yaparak sevgisini ve desteğini açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Arsin’imizin ve Trabzon’umuzun yetiştirdiği önemli isimlerden Arsinspor’umuzun Onursal Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili İbrahim Usta’ya hem Trabzon futbolu başta olmak üzere Türk futboluna sağladığı katkıların yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarımıza yönelik maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Arsinspor’umuzun ismini bir marka haline getirerek Arsin ilçemizin tanıtımına önemli katkı sunan, İbrahim Usta, ne kadar Arsin’i, Trabzon şehrini yüreğinin ortasına koyduğunu ve memleket sevdalısı olduğunu ve Arsin gençliğine nasıl değer verdiğini yakından biliyoruz. 

Biz Arsinli Gençler olarak da biliyoruz ki kim olursa olsun hangi sivil toplum kuruluşu olursa olsun maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İbrahim Usta’ya desteğimizi her türlü şartta ve her zaman vereceğimizi belirtiriz. Bizleri yüreğinin ortasına koyan İbrahim Usta’nın yüreğimizin tam ortasında yer aldığının bilinmesini isteriz.”
 

Editör: TE Bilisim