‘Feda’ çağrısına olumlu yanıt alamayan Trabzonspor yönetimi, mevcut kadronun maliyetini düşürmek için farklı çalışmalara yöneldi. Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçen ve yıllık giderleri 80 milyon TL civarında sabitlemek isteyen Bordo-Mavililer, bu noktada maliyetli oyunculara değerlerinde teklif gelmesi durumunda bu teklifleri değerlendirmeye alacak. Bu sayede hem kasaya girdi sağlayacak hem de kadro maliyeti düşürülecek.
 
Mali Şartlara Uygun
 
Mevcut oyuncuların durumundan ötürü transferde sessizliğe bürünen Trabzonspor, Uğur, Durica, Hubocan ve Okay’ın ayrılmasından ötürü iki stoper, bir de orta saha oyuncusu almayı planlıyor. Diğer mevkiler için mevcut oyunculardan bonservisi ile ayrılacak olan olursa bu futbolcuların yerine yeni arayışlara girilecek. Stoper ve orta saha oyuncusu konusunda konuşulan isimler var. Bu anlamda Bordo-Mavililer, bonservisi elinde olan isimlere önceliği vermiş durumda.
 
Sadık Transferi Olmadı
 
Bu arada bir süre önce transfer teklifi yapılan Sadık Çiftpınar için Yeni Malatyaspor ile anlaşılamadı. Oyuncu Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyordu. Ancak bonservis konusunda anlaşma olmayınca transfer rafa kaldırıldı. Sadık da gelişmelerin ardından “Sağlık olsun” dedi. Bordo-Mavililerin, Osmanlıspor’dan ayrılan Trabzonlu stoper Numan Çürüksu ile de ilgilendiği biliniyor. Yabancı stoper konusunda da kiralık olarak alınması gündemde olan oyuncular arasında Kenneth Omeruo, Mbemba, Djilobodji var.

 
Editör: TE Bilisim