Olcay Mülazımoğlu: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak da görev yapan Mülazımoğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Hareket Ve Antreman Bilimleri Anabilim alanında uzman. Yüksek Lisansını Karadeniz Teknik Ünivertesi’nde 2000 yılında tamamladı. Antrenman bilimleri, maç bilimleri, sporcu analizi gibi konularda uzman olarak ders veren Mülazımoğlu, 13 yıl Trabzon'da eğitim camiası içerisinde görev yaptı. 2002 Dünya Kupası’nda Ünal Karaman’la birlikte çalışmaya başladı ve halen daha devam ediyor. 

Timur Atalay: Ortadoğu Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu ve ODTÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde Egzersiz Fizyolojisi alanında master, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde Spor Yönetimi üzerine doktora yaptı. Yardımcı Doçent. 2003 yılından bu yana profesyonel (UEFA A Lisans) olarak Türkiye Süper liginde antrenörlük yaptı. Daha önce Ankaragücü, Çanakkale Dardanelspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Denizlispor, Gaziantepspor, Manisaspor, Ankaraspor ve Sivasspor’da görev yaptı.

Hüseyin Çimşir: Trabzonspor’un evlatlarından birisi.. Yıllarca Bordo-Mavili formayı terletti. Trabzonspor, Bursaspor, Sakaryaspor ve Adana Demir'de oynadı. Osmanlıspor, Atiker Konyaspor ve Akhisarspor gibi takımlarda yardımcı antrenörlükler yaptı.

Metin Aktaş: Futbolculuk kariyerine 2003 yılında Trabzonspor’da başlayan Metin Aktaş, 18 yıllık profesyonel futbolculuk hayatında birçok takımda forma giyindi. 2011 yılında Adana Demirspor’da kaleci antrenörü olarak görev yapan Metin Aktaş, yeni sezonda Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın yardımcılığını üstlenecek.

Ümit İnal: Trabzonspor’un eski forveti.. 17 sene profesyonel oyunculuk hayatı var. 90'lı yıllarda Trabzonspor'da futbola başladı. Karabük, Kocaeli gibi takımlarda oynadı. Urfa, Göztepe Karşıyaka'da antrenörlük yaptı.   
 
Editör: TE Bilisim