Büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk mücadelesi vermek. Çok güzel bir gece geçirdik Avrupa Ligi’nde. Stadyum doluydu ve müthiş bir coşku vardı. Avrupa’nın her yerinden gelen taraftarlarımız vardı. Taraftarlarımız da çok mutlu ayrıldılar. AEK ile eşleştik. Turu geçeceğimize inanıyoruz. AEK seyircisiz oynayacak. Prag’ın da öyleydi. Trabzon’a iyi bir skorla dönmek ve evimizde tur atlamak istiyoruz” dedi.
 
Yusuf Transferinden İlk Ödeme Geldi
 
Yusuf Yazıcı’nın Lille’e gitmesiyle ilgili de konuşan Bülbüloğlu, “Yusuf Yazıcı bizim ve Türk futbolu için çok önemli bir oyuncu. Lille’e gitti hem bizi hem de Türkiye’yi temsil edecek. Yusuf’un kulübe çok büyük bir katkısı oldu. Ona başarılar diliyoruz. Lille’den Yusuf transferi için ilk ödeme geldi. Bence iyi bir rakama anlaşmaya vardık. Başkanımızın, Ertuğrul Bey ve Mehmet Bey’in emekleri var. Tabi ki mali borçlarımız var. Geçmişten gelen sıkıntılar var. Bu borçları da yeniden yapılandırdık. Yusuf’un parayla ölçülebilecek bir oyuncu olduğuna inanmıyoruz. Müthiş bir oyuncu. Giderken kulübe ciddi bir katkı yaparak gitti. Arkadan gelecek çok gençlerimiz var. Mutlaka boşluklar doldurulacaktır. Abdülkadir de çok etkili. İnşallah eksikliği hissetmeyiz ve yolumuza devam ederiz” diye konuştu.
 
“CAS’a Başvurduk”
 
Finansal Fair Play uygulamasından ötürü UEFA’nın gelirlerin yarısına el koymasıyla ilgili CAS’a başvurduklarını belirten Bülbüloğlu, “UEFA ile ilgili en büyük endişemiz men cezası almaktı. Eylül ayına kadar süre tanımışlardı. Borçları yeniden yapılandırma yaptık. Önemli bir sezon geçirmiştik ve artılar verdik. Bütçeyi düşürdük. Avrupa kupalarına katıldığımızda alacağımız paraların yarısına el koydular. Bu konuda bir dava açtık CAS’a. CAS’a giderek paramızı istiyoruz dedik. Avrupa kupalarına katılınca gelir elde ediyorsunuz. CAS’tan istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Kaynak: Ajansspor
 
Editör: TE Bilisim