TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve maddi zorluklar yüzünden 3 sezondur transfer tahtası kapalı olan Karşıyaka'nın futbol şubesine eski futbolcusu Onur Recep Kıvrak'ın talip olacağı iddia ediliyor. 2007-2008 sezonunda yeşil-kırmızılı kulüpte yıldızı parlayan ve devre arasında Trabzonspor'a transfer olan 31 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz günler de borda- mavili kulüpten ayrılmış ve futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Somut Hamle Yok

Onur Recep Kıvrak'ın, yakın çevresine Karşıyaka'nın futbol şubesine destek olabilmek için girişimlerde bulunabileceği, kendisi dışında başka kişi veya firmalarla işbirliği yapıp, yetiştiği kulübe vefa borcunu ödemek için taşın altına elini sokmaya hazırlandığı ifade edildi.Uzun yıllar formasını giydiği Trabzonspor'dan sancılı bir şekilde ayrıldığı için moralsiz olan yıldız oyuncunun, Karşıyaka ile düşünceleri henüz somut bir hal almadı. Öncelik olarak Onur Kıvrak'ın KSK'nin futbol şubesini üstlenmesi için kulübün şirketleşme adına somut adım atması gerekiyor.

Çok Sayıda Teklif Var

Futbolu bıraktığını açıklamasına rağmen Kasımpaşa, Altay ve çok sayıda Süper Lig kulübünden teklif alan başarılı kalecinin aktif futbol hayatı hakkında da kesin bir karar verip ondan sonra İzmir kulübü hakkında düşüncelerini hayata geçirebileceği öğrenildi.

Milli Takıma Kadar Yükseldi

Karşıyaka'da genç yaşına rağmen 2007-08 sezonunda takımın başında olan Engin İpekoğlu, Onur Recep Kıvrak'ı 1. kaleci yapmıştı. Yarım sezonda göstermiş olduğu başarının ardından Fenerbahçe ve Trabzonspor'un radarına girmişti. Yapılan görüşmeler sonunda yeşil-kırmızılı yönetim, Kıvrak'ı 510 bin Euro bonservis bedeli karşılığında borda-mavili ekibe satmıştı. Karadeniz ekibinde uzun yıllar forma giyen 31 yaşındaki eldiven kariyerinde 203 Süper Lig karşılaşmasında forma giydi. 41 kez de A Milli takım formasını giydi.

Futbolu bıraktığını açıklamasına rağmen Onur'a çok sayıda Süper Lig kulübünün teklif yaptığı bildirildi.
Editör: TE Bilisim