Oyun İyi Sonuçlar Kötü

Çalımbay, ligin son 2 haftasında takımın oyunundan memnun olduklarını ancak aldıkları sonuçlardan memnun olmadıklarını ifade ederek, "İki karşılaşmada da çok sayıda gol pozisyonu ürettik. Özellikle son maçta kaçırdığımız gollerden memnun değiliz, girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Ama kimse bu takım için mücadele etmedi diyemez. Takımın böyle maçlarda biraz daha hırslı, istekli olmamız gerekiyor. Bu tarz maçlar riskli ve dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

'Sakatlıklar elimizi kolumuzu bağlıyor'

Sakatlıklar konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Çalımbay, açıklamalarına şöyle devam etti: “Bizim elimizi kolumuzu bağlayan sakatlıklar. Bu maçların sonuçlarında etkili oldu. Benim sıkıntım sadece bu değil. Buraya geldiğimden beri bir sürü sıkıntılar içinde çalışıyorum. Onu şimdi açmamıza gerek yok, zamanı gelince konuşulur. Şu anda Onur'un sol dizinden sakatlığı var, 2-3 hafta sonra çalışmalara başlar. Castillo, ülkesine de gitti bir türlü iyileşmiyor. Önümüzdeki haftadan sonra ancak çalışmalara başlayabilir. Tek kas sakatlığı Uğur'da oldu. O da önümüzdeki hafta antrenmanlara başlıyor. Kamil Ahmet, bir pozisyonda yanlış girmesinden dolayı iç yan bağlarında problem oldu, sezonu kapadı. Burak'ın her zamanki ağrıları var. Bugün MR'ı çekilecek, oynamama riski olabilir.” 

“Kalan 4 maçı iyi bitirmemiz gerekiyor”

Ligde kalan 4 maçı iyi bitirmeleri gerektiğini anlatan Çalımbay, şunları söyledi: “Her şeye rağmen kalan 4 maçı iyi bitirmemiz gerekiyor. Bütün herkesin kenetlenmesi, takıma sonuna kadar destek çıkılması gerekiyor. Kenetlenirsek korkulacak bir şey yok, kenetlenmezsek var. 4 maçtan alnımızın akıyla çıkarak işimizi bitirmemiz gerekiyor. Avrupa kupalarına katılma konusunda her şey bize bağlı. Kimsenin elinde değil. Bana göre en önemli maç Antalyaspor maçı. Kazandığımız takdirde şansımız çok yüksek olacak.”
 
Editör: TE Bilisim