Genel Satış 27 Haziran’da
 
Genel kombine satışlarının ise herkese açık olarak 27 Haziran’dan itibaren satışına başlanacağı duyuruldu. Geride kalan sezon ortaya koyduğu futbolla keyif veren Trabzonspor, yeni sezonda da zirve yarışının içinde olacak. Bu anlamda önümüzdeki sezon tribünlerin her maçta full dolu olması bekleniyor.
 
Trabzonspor’dan Süper Davet
 
Trabzonspor Kulübü de kombinelerin satışa çıkmasının ardından taraftarlara, kombine çağrısında bulundu. Kulüpten yapılan duyuru şöyle; “Biz Trabzonsporluyuz, Bizde sevmek için sebepçok. Mesela bizim rakip defansı yaşlandıran gençlerimiz var. Aralarında sağdan atıp soldan geçen de var. Mesafe tanımadan vuran da… Defansta duvar örende var, kanatlanıp uçan da. Aramızda yabancı yok ama başka diyarlarda doğanlar var. ‘Bize her yer Trabzon’ der gibi bizden çok biz olanlar var. Hiç tereddüt etmeden boşsözleşmeye imza atan hocamız var.
 
Büyük Bir Heyecan Var

 
Geldiği ilk günden bu yana durmadan çalışıp çabalayan, uyku nedir unutan yönetimimiz var. Dünyanın 6 harikasından 1’i olan çok özel stadımız var. Bir de büyük bir 61 tutkusu… Dünyanın 7 harikası olduğunu bilmemize rağmen, sırf 6 ile 1 yanyana gelsin diye harikalardan birini kabul etmeyen ünlü bir inadımız var. Bu sene bizde büyük bir heyecar var. Yılar sonra yine Avrupa’da sahaya çıkmanın mutluluğu ve ay yıldızlı bayrağı dalgalandıracak olmanın haklı gururu var. Anlayacağınız bu sezon da kombine almak için bizde çok sebep var. Dahası tribünlerde ‘Yanyana’ durmak için hepimize ihtiyaç var.”
 
İndirimler De Var
 
Bu arada bilet kombine bilet fiyatları şöyle: Platinum B Blok (orta) ​​6 bin TL, Platinum A-C Blok 5 bin TL, VIP Gold ​​3 bin 500 TL, VIP Silver ​​2 bin 500 TL, Kategori 1 (Batı) bin 100 TL, Kategori 2 (Doğu 1) ​900 TL, Kategori 3 (Doğu 2) ​750 TL, Kategori 4 (Doğu 3) ​600 TL, Kategori 5 (Kale Arkaları) 350 TL. Trabzonspor 'un yeni sezon kombinelerindeki indirim oranları ise; Trabzonspor Divan Üyeleri ile Denetleme, Disiplin, Sicil ile Arşiv ve Müze Kurulu Üyeleri: % 50, Kadınlar: % 50, Taban birlikleri (TÜFAD, ASKF vd.): % 25, Öğrenciler: % 25, Trabzonspor Üyeleri: % 10 şeklinde oldu.
 
Editör: TE Bilisim