“Kendileri haşlanırlar”

Başkan Ağaoğlu şunları söyledi; “Kimse merak etmesin, yaş 60'ı geçti 61 oldu. Neyin, ne olduğunu biliyoruz. Kazanların kimler tarafından nasıl kaynatıldığını, kimin odun attığını biliyorum. Boşu boşuna kazanları kaynatmasınlar, kaynattıkları kazanda kendileri haşlanabilir. 

Adaylık Açıklaması

Oturduğum koltuğun bana yüklemiş oluğu bir sorumluluk var ve bu sorumlukla hareket etmek zorundayım. Ben burada gördüğümü anlatmaya çalıştım, kişileri hedef alan veya kişiyi hedef alan, durduk yere birilerine söz hakkı doğuracak bir durumun içinde değilim. Anlayan, anlayacağını anladı. Onun üzerinden spekülasyon yapmayalım. Adaylık için, önümüzdeki hafta içerisinde çok net olarak kamuoyuyla paylaşacağım. Ama aday değilim diye bir şey söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. 

“Daha sağ kolum yandı”

Öyle bir şey yok. Ben buraya hizmet etmeye geldim, beni bu kulübün başkanı değil hizmetçisi olarak görün. Kulüpteki sıkıntılar ortadan kalktığında ben çok ciddi şekilde yıpranmış olacağımı biliyorum. Ben tamamen yanmadan, tamamen yıpranmadan kulübün bu sıkıntılardan sıyrılması mümkün değil. Benim daha sağ kolum yandı, gövde ve bacaklar duruyor. Sistem içerisinde tek adaylı kongre diye bir şey söz konusu değil. İsteyen olabilir.”
Editör: TE Bilisim