Son Başvuru 29 Temmuz

Köprübaşı bir ilki başarıyor. Trabzon’un ilçeleri içinde ilk kez Köprübaşı’nda bir halk koşusu olacak. 30 Temmuz’daki koşunun startını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çiceği burnunda yeni Spor Bakanı Osman Aşkın Bak birlikte yapacak. Adnan Kahveci Halk Koşusu için son hazırlıklar tamamlandı. İstanbul Trabzon Federasyonu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu, Trabzon’da bir ilki gerçekleştireceklerini belirterek, “Bu koşunun fikir babası tüm Köprübaşı halkıdır. Köprübaşı’na 5 km kala koşu başlayacak ve Köprübaşı’nda son bulacak. Birinci olan 1500 TL ödül kazanacak. Bu yıl Adnan Kahveci anısına 30 Temmuz’da yapacağımız koşu, her sene bir Köprübaşı değerinin adına geleneksel hale getirelecek”  açıklamasında bulundu. Purtuloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: 

Köprübaşı Tanınacak

“Köprübaşı’nı Trabzon’un ilçesi olarak bilmeyenler var. Ya da hala Sürmene’ye bağlı bir yer olduğunu düşünenler var. 2000 yılından bu yana ilçeyiz. Halk koşusu, İstanbul’u nasıl dünyaya tanıtıyorsa, Köprübaşı’nı da tanıtacak. Bu konuda Köprübaşı Kaymakamımız Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanımız Ahmet Tekke başta olmak üzere, Trabzon İl ve Köprübaşı İlçe Spor Müdürlükleri, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Trabzonspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

İlk 61 Kişiye Trabzonspor Forması

Bu koşu sonunda kazanan Trabzonspor olacak. Çünkü koşudan sonra 100’e yakın yeni sezon forması dağıtacağız. Bu formaların tamamı TS Club mağazalarından alınacak ve dağıtılacak.” Göksal Purtuloğlu, geleneksel hale getirilecek halk koşusu için uluslararası maraton koşan koşucuların da kendilerine müracaat ettiğini belirterek, “29 Temmuz akşamına kadar müracaatları alıyoruz. Herkesi 30 Temmuz’da Sürmene’den yukarı, Körprübaşı’na bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 


 
Editör: TE Bilisim