Taraftarın Etkisi

Trabzonspor’da Burak Yılmaz heyecanı yaşanıyor. Çin’in Beijing Guoan takımında forma giyen milli yıldız, Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor. Çin’de rakibine attığı yumruktan ötürü 5 maç ceza alan Burak Yılmaz, tatil için Türkiye’ye dönmüştü. İzmir’de tatil yapan Burak Yılmaz, Bordo-Mavili taraftarların sosyal medyadan ‘Yarım kalan işi tamamla’ çağrısına duyarsız kalmadı. Başkan Muharrem Usta’nın her fırsatta, ‘Burak Yılmaz’a kapımız açık’ açıklamasının ardından resmi girişimler yapıldı.

Sponsor Aranıyor

İzmir’de yapılan görüşmeler sonunda Burak Yılmaz ‘Seve seve Trabzonspor’a gelirim’ diyerek Bordo-Mavililerin teklifini kabul etti. Başkan Muharrem Usta, Çin Kulübü Beijing Guoan ile bonservis konusunu görüşecek. Beijing Guoan, 8 Milyon Euro’ya aldığı Burak Yılmaz için 4 Milyon Euro istiyor. Bordo-Mavililer ilk etapta kiralık olarak yıldız oyuncuyu istedi ancak bonservis konusunun da sponsor desteği ile çözülebileceği belirtiliyor. 

Gol Kralı Olmuştu

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bordo-Mavili taraftarlar iyice heyecanlandı. Taraftarlar, dün 32.yaşına giren Burak Yılmaz’ın doğum gününü sosyal medyadan kutlarken yıldız oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttular. 2010-2012 yılları arasında üç sezon Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz, Bordo-Mavili formayla 93 maça çıkıp 58 gol kaydetti. Milli yıldız 2011-12 sezonunda da Trabzonspor forması altında gol krallığı sevinciyaşamıştı. 
 
Editör: TE Bilisim