Transfer harekatına tam gaz başlayan Trabzonspor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de oynayan bu sezon başında ise Beşiktaş'ın Sunderland'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jeremain Lens'e göz dikti. 

Kara Kartal'da çok fazla forma giyemeyen 30 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusunun Beşiktaş'tan ayrılması durumunda kiralık olarak sezon sonuna kadar almayı planlayan yönetim, siyah-beyazlı kulüple yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı.

 Beşiktaş'ın Lens'i bırakmayacağını Trabzonspor'a iletmesi nedeniyle bu transfer harekatı şimdilik sonuca varamayacak gibi duruyor. Fakat Beşiktaş 21 yaşındaki kanat futbolcusu Orkan Çınar'ı kiralayabileceğini Karadeniz ekibine bildirdi.

 Genç futbolcunun kiralanması konusunda şimdilik net bir karar verilmezken, alternatif isimlerle görüşme yapılacağı ve son hamlenin buna göre gerçekleştirileceği öğrenildi. Trabzon, gol yollarında etkili bir kanat oyuncusunu kadrosuna katma konusunda girişimlerini transfer dönemi içerisinde somutlaştırmak istiyor.

Trabzon'a Hep Atıyor

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla Trabzonspor'a gol atan Jeremain Lens bu sezon da Beşiktaş ile yine boş geçmedi: (2-2). Süper Lig kariyerindeki toplam 6 golünün 2'sini Fırtına'ya atmış oldu.
 

Editör: TE Bilisim