Bıçak Kemiğe Dayandı

Bu sezon başında uygulanmaya başlayan VAR sistemine rağmen maçlarda yaşanan hakem hatalarının devam etmesi, tepkileri çoğalttı. Son olarak Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy ve Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk'ün performansı sonrası iki ekibin taraftarları ve yöneticileri MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttu. Dün MHK Başkanı Yusuf  Namoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e istifasını verdi. TFF yönetim kurulu istifayı kabul etti ve MHK'de Yusuf Namoğlu dönemi sona erdi.

Usta İle Özdemir Bitirdi

Namoğlu’nun istifasının perde arkasında ise inanılmza gelişmeler yaşandı. Trabzonspor’un İstabul’da katledilmesinin ardından TFF Başkan Vekili Trabzonlu İbrahim Usta önce Nihat Özdemiri aradı ve Namoğlu’nun istifasının istenmesi konusunda tam desteğini aldı. Ardından ise TFF başkanı Yıldırım Demirören’i aradı ve Demirören’e MHK yüzünden TFF’nin yıprandığını ve ‘Başkanım fedakarlıklarımıza, fedakarlıklarına yazık oluyor.’ dedi ve Trabzonsporlulara da ‘Ya kellemi vereceğim ya kelleyi alacağım’ mesajı verdi.

Usta’nın Demirören’e söylediği sözlere Demirören,  ‘İbrahim tamam da istifayı alalım da kimi götürelim’ mesajını verdi. Usta ise ‘Bunu alda kimi getirirsen getir’ cevabını verdi. Trabzon basınına da ‘Bekleyin, sabredin’ dedi. Demirören dün akşam düğmeye basarak Namoğlu’nun İstafasını istedi. Namoğlu istifasını önce sözlü verdi. MHK Başkanlığı için Mustafa Çulcu, Sabri Çelik ve Bünyamin Gezer’in adı geçiyor.
 
 

Editör: TE Bilisim