Sezon Başı Olmamıştı

Sağ bek, orta sahaya, sağ kanada ve forvete oyuncu almayı planlayan Bordo-Mavililer, sezon başında transferlerini gerçekleştiremediği isimlere yeniden yöneldi. Bordo-Mavililer, özellikle Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven’de forma giyen kanat oyuncusu Luciano Narsingh’i transfer etmekte ısrarcı.

Sağ Beke İki Aday

Bu sezon PSV’De ligde 10 maçta 1, Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta 1 ve Hollanda Kupası’nda 2 maçta 1 gol kaydetti.  Bordo-Mavililer, sağ bek için de transfer yapmayı planlıyor. Bunun için sezon başında gündeme gelen Aston Villa’dan Micah Richards ve Norveç’in Rosenborg takımından Jonas Svensson ile yeniden temasa geçileceği öğrenildi. 10 numara pozisyonu için de arayışlar devam ediyor. Bir süre önce Nuri Şahin gündeme gelmiş, ancak Başkan Usta bu ismi yalanlamıştı.

Valencia Kapıdan Döndü

Bordo-Mavililerin öncelik verdiği mevki ise santrafor bölgesi. Çok iyi bir yıldız golcü almayı planlayan Trabzonspor, bu transferi sponsor desteği ile gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sezon başında West Ham Unıted takımında forma giyen Ekvatorlu golcü Enner Valencia gündeme gelmişti. Ancak İngiliz ekibi Valencia için 10 Milyon Euro isteyince transfer gerçekleşmemişti. Ara dönem transferinde hata lüksü olmayan Trabzonspor, yapacağı transferlerle Akyazı Stadı’nı da doldurmanın planlarını yapıyor.

Yıldız Golcüyü Sponsor Alacak

Transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, “Her geçen gün transfer konusunu daha da netleştiriyoruz. Hep beraber scout ekibi, başkan, hoca, oturup sürekli konuşuyoruz. İsteklerimiz doğrultusunda maçlar izlenip görüşmeler yapılıyor bu süre içinde. Devre arası transfer dönemi başladığında herkes nerelere hangi oyuncuları transfer edeceğimizi görecek. Trabzonspor'a uyacak, kadroda yer bulacağını düşündüğümüz oyuncular alınacak” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim