Arkadaşlık Ve Takım Ruhu

Beşiktaş’tan transfer edilen başarılı oyuncu Olcay Şahan için dün Antalya kampında imza töreni düzenlendi. Trabzonspor’ akatkı sağlamak için geldiğini söyleyen Olcay Şahan, Mehmet Ekici’nin Trabzonspor’a transfer olmasında büyük etkisinin olduğunu söyledi. Olcay, “Ben 5 sene önce büyük bir camiaya gelmiştim. Şimdi başka bir büyük camiaya transfer oldum. Arkadaşlığın, takım ruhunun Trabzonspor’a transfer olmamda katkısı var. Trabzonspor katkı sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

“Mehmet Öve Öve Bitiremedi”

Trabzonspor’da hemen forma şansı bulup bulamayacağı konusunda konuşan Olcay, “Oynamak istiyorum. Takıma katkıda bulunabileceksem 5 dakika, 10 dakika, hoca ne kadar izin verirse elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Trabzon’a transfer olmadan Mehmet’le görüştüm. Çünkü 15 senedir tanışıyoruz. Trabzon’u, taraftarları, şehiri, bana öve öve bitirmedi. ‘Trabzon deyip geçme. Gel gör, mutlu olacaksın’ dedi. Onun da çok fazla katkısı var benim transferimde” ifadelerini kullandı.

“Kademe Kademe Yükseleceğiz”

“Kendimi kanıtlamış bir oyuncuyum” diyen Olcay, “Trabzonspor büyük bir camia, şampiyonluğu hak eden bir camia. İnşallah taraflarımızı mutlu ederiz. Bu sene sıkıntılar yaşıyor. Normal, çok değişim oldu. Yönetim ve hocaların doğru kararları ile kademe kademe yükseleceğiz. Takımdaki oyunculara tecrübe kazandıracağıma inanıyorum. Benim de takım arkadaşlarımdan öğreneceğim şeyler mutlaka olacak. Takıma yardımcı olmak istiyorum” diye konuştu.

“Yüzde Yüz Trabzonsporluyum”

Trabzon’a gelmeden önce Şenol Güneş ile görüşmediğini söyleyen Olcay Şahan, “Hocamla 1,5 sene çalıştım. Bu süre içinde Trabzon’dan çok söz etti. Ancak transfer sürecinde Şenol Hoca ile görüşmedik. Beşiktaş sayesinde ben Olcay Şahan oldum. Ben şu anda buradayım. Yüzde yüz Trabzonsporluyum artık. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. En büyük hayalimiz taraftarımızı mutlu etmek” ifadelerini kullandı. Bu arada Olcay Şahan’a toplam 5 milyon 950 bin Euro (24 milyon 600 bin TL) ödenecek.
 
Editör: TE Bilisim