Turnuvanın final maçını AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzonsporlu futbolcular Onazi ve Nemanja Andjusic’de izlediler. Kendilerine Vakfıkebir Ekmeği ve Keşan Bezi hediye edilen Onazi ve Nemanja Andjusic’in başlama vuruşu ile  start alan turnuvanın final maçında Uzun Ticaret Vestel, TİVİT’i 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Turnuva sonucunda en renkli takım Glidalılar, en centilmen takım Keşanspor, gol kralı Kader Ulusoy oldu.  

Turnuvanın ödül törenine konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Spor kardeşliktir, centilmenliktir. Bu turnuvanın kaybedeni olmamıştır. Katılan tüm takımları, idarecileri kutluyor, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta turnuvada centilmence mücadelenin ön plana çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek katkı sunan herkesi kutladı. Vakfıkebir Trabzonsporlular Dernek Başkanı Hasan Bahadır ise konuşmasına turnuvaya katılan 19 takıma teşekkür ederek başladı. 

Başkan Hasan Bahadır, “1 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz turnuvamız ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak sporun dostluk ve birleştirici gücünü ortaya çıkarmayı amaçladık. Turnuva sürecince bize desteklerini esirgemeyen Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta’ya, Belediye Başkanımız Muhammet Baltaya, ilçe müdürlerimize,  amirlerimize ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz.  Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Trabzonsporumuzun değerli oyuncularına ve organizasyon için büyük bir emek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 Tuncay HACIFETTAHOĞLU 
Editör: TE Bilisim