“Bu forma benim için kutsaldır”

11 senedir Trabzon’da olduğunu ve bu durumdan gurur duyduğunu söyleyen tecrübeli file bekçisi, “Ben burada doğmuş olmasam bile kendimi öz Trabzonlu gibi hissediyorum. Bana Trabzon’u kendi evim gibi sevdirmiş olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Trabzon şehri ve Trabzonspor forması benim için oldukça kutsaldır. Sadece ben değil, eşim de burayı çok sevdi. En basit örneği kızım da bu şehrin suyundan içiyor ve o da benim gibi Trabzonsporlu” dedi.

“Bir şey yapamazsam futbolu bırakırım’

Kaptan Onur, “Ben her zaman olduğu gibi bugün de isterim ki futbolcularımız eskisi gibi taraftarlarla iç içe olsun. Şehir olarak özellikle alt yapıdan gelen genç arkadaşlarımızı küstürmememiz gerekiyor. Yabancı oyunculara yüksek miktarda para vermektense, buranın öz çocuklarının ön plana çıkmasını isterim. Ben eğer bir gün Trabzonspor için bir şey yapamayacağımı anlarsam futbolu burada bırakırım” ifadelerini kullandı. 

“Bize destek olun”

Onur şöyle devam etti; “Özellikle bu süreçten sonra yanıma genç arkadaşlarımı alarak taraftarlarımızla bir araya gelmek isterim. Bu şehir hiçbir şekilde sahipsiz değildir. Futbolcularımıza bu sevgiyi aşılamamız gerekiyor. Benim taraftarlarımızdan tek isteğim var o da 90 dakika sonuna kadar arkamızda dursunlar, destek çıksınlar. İnanıyorum ki Trabzonspor’u yeniden eski günlerine taşırız.”
TAHSİNCAN DEVECİ
 
Editör: TE Bilisim