Neden Olmasın

Başkanın Aralık’taki mali genel kurulun aynen yapılmasını ve seçimli kongrenin zamanında yani 2018 Aralık ayında yapılmasından yana olduğu ifade ediliyor. Camianın akil adamları ise bir an önce olağanüstü genel kurula gidilmesinin takımın ve kulübün önünü açacağını düşünüyor. İstanbul ve Trabzon’da bu konuda hazırlıkların olduğu da gelen haberler arasında. 

Eşbaşkanlık Dönemi

Onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz, Sadri Şener, Volkan Canalioğu, İbrahim Hacıosmanoğlu isimleri dışında Celil Hekimoğlu’na adaylık baskısı var. Kulislerde yönetim ve teknik heyetinin bilindik isimlerden olması ve yarışma olmaması üzerinde duruluyor. Eş başkanlık modeliyle, Faruk Özak ve Atay Aktuğ’un bu görevlerde olması beklentisi yüksek. Yine yönetimde, Metin Atasoy, Hayrettin Hacısalihoğlu, Ahmet Ağaoğlu, Reşat Cevahir, Utku Bozoğlu, Volkan Canalioğlu, Cemil Pervanlar, İsmet Kalafatoğlu, Tuncay Bender, İskender Önal, Erol Tuna, Bekir Bülbüloğlu, gibi camiada herkesin isminde uzlaşacağı isimler yer alması öngörülüyor. 

Futbolun Başına Sümer

Yönetim kurulu dışında teknik heyetin de, futbolun içinden gelen isimlerden oluşması öngörülüyor. Özkan Sümer başkanlığındaki futbol şubesinin oluşturularak, Mustafa Akçay, Sadi Tekelioğlu, Hami Mandıralı, Ünal Karaman gibi isimlerin bu heyetin içinde yer alması ve sahada olması isteniyor. Öte yandan böyle bir birleşme ile Trabzonspor taraftarına ve medyasına 5 yıl yeniden yapılanma için sabır isteneceği de ifade ediliyor. Biraraya gelmesi zor gözüken birçok ismin, Trabzonspor için geçmişte yaşadıkları kırgınlıkları bu şekilde unutmaları da sağlanmış olacak. 
ALİ OSMAN YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim