61 Numaralı Stoper

Yeni sezon için yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Trabzonspor’da transfer çalışmaları da hız kazandı. Bir taraftan yeni teknik direktörünü belirlemeye çalışan Bordo-Mavili ekip, bir taraftan da kadro yapılanmasına yön vermeye özen gösteriyor. Liglerin sona ermesi ile harekete geçen Trabzonspor, adeta Osmanlıspor’a hücum etti. Bordo-Mavililerin, Osmanlıspor’dan Özer Hurmacı, Numan Çürüksu, Umar Aminu ve Sokol Cikalleshi’yi istediği öğrenildi.

Özer geri döner mi?

Özellikle Özer Hurmacı hamlesi dikkat çekti. Muharrem Usta başkanlığı döneminde sözleşmesinin haksız feshedildiği gerekçesi ile Trabzonspor’dan 4 Milyon TL tazminat almaya hak kazanmıştı. Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim, Özer Hurmacı transferi ile eski alacağı da silmeyi planlıyor. Uğur Demirok’un yerine de Trabzonlu stoper Numan Çürüksu gündeme geldi. Osmanlıspor’un takım kaptanlığını yapan Trabzonbu stoper bu sezon 27 lig maçında 3 gol kaydetti.

5 Milyon Euro

Son iki sezondur talip olunan ancak bir türlü alınamayan Umar Aminu yine gündemde. 23 yaındaki oyuncunun sözleşmesi 2020’ye kadar sürüyor. Bu sezon toplam 36 maçta 7 gol atıp 7 asist yapan Umar Aminu için Osmanlıspor’un 5 Milyon Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. Diğer oyuncu ise Sokol Cikalleshi. 27 yaşındaki Arnavut golcü Başakşehir’den Osmanlıspor’a transfer olmuştu. Cikalleshi Osmanlı’da 29 maçta 8 gol atıp, 1 asist yaptı. 
TAHSİNCAN DEVECİ   
 
Editör: TE Bilisim