Trabzonspor’da son alınan farklı Malatyaspor mağlubiyetinin ardırdan camiada büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, istifa edip etmeyeceği tartışılan Teknik Direktör Ünal Karaman’a, başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulundan destek geldi.

Böylesi bir mağlubiyetin ağır olduğuna dikkat çeken Başkan Ahmet Ağaoğlu, tüm sorumluluğun teknik direktör Ünal Karaman’a yüklemenin haksızlık olacağını söyledi. Başkan Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman ile birlikte planladıkları bir hedef olduğunu da belirterek, “Ünal Karaman ile birlikte geldik, yine birlikte gideriz” dedi.

Sezon başında iyi bir hazırlık dönemi geçirmelirene rağmen transferleri zamanında yapamadıklarına dikkat çeken Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Ünal Karaman iyi bir Trabzonsporlu. Sadece Teknik Direktör olarak görev yapmıyor, duygularıyla da hareket ediyor. Yaklaşık dört aydır görevde fakat bir gün olsun şikayet etmedi, olmazı zor isteklerde bulunmadı.

Transferleri bile ekonomik sıkıntılardan dolayı sınırlı ve geç gerçekleştirmemizi de sorun yapmadı. Bu nedenle teknik direktör Ünal Karaman’ın tartışılması veya görevden ayrılması söz konusu olamaz” diye konuştu. Yönetim kurulu üyeleri de teknik direktör Ünal Karaman’ın arkasında olduğunu ifade ederken, takımın son durumunu hafta içinde yapacakları toplantıda masaya yatıracağı da öğrenildi.
 

Editör: TE Bilisim