Kararlılık İstedi

TAKA Gazetesi Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ile 2 saate yakın sohbet eden Yıldırımhan, ‘Bugün Yeni Şafak gazetesinde Hasan Atilla Uğur Albayın açıklamalarını herkes okumuştur. Panik yapmayacağız ama uyanık olacağız. Hem işimizi yapacağız hem de kurumlardaki terör örgütü mensuplarına yönelik çalışmalarımız hızlanacak. Bu konuda kimse eyyam yapmayacak. Toplantılarda bunu seslendirmeye çalışıyorum.’ dedi.

Hayran Kaldı

Yıldırımhan, Trabzon’un tercihinin turizm olduğunu hatırlatarak, ‘Katar büyükelçisinin gelişini önemsiyorum, 15 Temmuz’dan önce gelecektik ve bugünlere kaldı. Suudi turistler bu bölgede kalıcı oldular. Katarlıları da bunlara katmamız lazım. Katar Büyükelçisi Salih Muhammed Alşafi Uzungöl’e hayran kaldı , burada çok büyük yatırımlar yapmak istiyorlar. Bizim görevimiz onlara yardımcı olmak’ diye konuştu.

Yıldırımhan İçişleri Bakanlığına geçecek misiniz sorumuza ise, ‘Bu tamamen Sayın Bakanımızın tasarrufu. Benim geçişimin sağlanması için bazı  düzenlemeler yapılması gerektiğini biliyorum’ cevabını verdi.

HAKAN ŞENER
 
Editör: TE Bilisim