Ndiaye Şampiyonluk Kozu

Sakat oyuncuların da dönüşü ile devre arasına kadar oynayacağı 6 lig maçından en iyi sonuçları alıp şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, Ock transferinde kadrosunu güçlendirip ikinci yarıya daha güçlü girmeyi hedefliyor. Bu anlamda transfer çalışmalarına hız verildi. Yaşanan sakatlıklardan ötürü hangi mevkilere transfer yapılacağı da büyük oranda belirlendi.

Amartey İçin Ekuban Devrede

Bu anlamda Bordo-Mavili ekibin mevkilere göre transferi düşünülen isimleri de belirlemiş durumda. İngiltere’de Stoke City forması giyen Badou Ndiaye, Başkan Ağaoğlu’nun şampiyonluk kozu olarak gösteriliyor. Maliyet konusunun çözülmesi halinde Ndiaye transferine kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-Mavili ekip, 10 numara pozisyonu için Wolfsburg’da forma şansı bulamayan ve ayrılması gündemde olan gurbetçi yıldız Yunus Mallı’yı gündemine aldı. Galatasaray’ın da aracılarla haber gönderdiği Yunus ile sürekli temasta olan Trabzonspor’un profesyonelleri, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Mert Hakan Ve Emre Kılınç Favori

Sezon başında Trabzonspor’un çok istediği Daniel Amartey, bu kez gelmeye daha yakın. Leicester City’de adeta formayı unutan 24 yaşındaki önlibero, Ocak ayında İngiliz ekibinden ayrılacak. Orta sahanın yanı sıra, stoper ve sağ bekte de görev yapan Amartey için Ekuban devrede. Ekuban, Gana Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Amartey’nin transferinde Trabzonspor’a yardımcı olacak. Bordo-Mavili ekip, Sivasspor’dan da Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ı gündemine aldı. Her iki genç oyuncunun da bu sezonki performansı birçok takımın dikkatini çekti. 
Editör: TE Bilisim