Transferde hata lüksü olmayan Bordo-Mavili ekip, 50.yılda şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyorsa takıma seviye atlatacak oluncuları kadrosuna katmak zorunda. Bu anlamda teknik adam Ersun Yanal’ın raporları doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Bordo-Mavililerin yeni sezon için ilk transferinin Serdar Taşçı olduğu kesin gibi.

Ndıaye Gelmek İstiyor

Spartak Moskova ile bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Başkan Usta ile teknik adam Yanal, Serdar Taşçı için geçtiğimiz günlerde Rusya’ya gitmiş ve oyuncunun menajeri ile söz kesmişti. Serdar Taşçı’nın yanı sıra Bordo-Mavililerde Badou Ndiaye ısrarı devam ediyor. Osmanlıspor Kulübü’nün 8 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Ndiaye için Trabzonspor’un Başkent ekibine 2,5 milyon euro’nun yanı sıra 5 oyuncu vermeyi teklif ettiği biliniyor.

Bonservis Sorun Olabilir

Bordo-Mavili ekip, ayrıca Rusya ekibi CSKA Moskova’da forma giyen kanat oyuncusu Zoran Tosic’i de renklerine bağlama adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu oyuncunun alternatifi olarak da West Ham’da kiralık olarak forma giyen Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile Kasımpaşa’dan Tunay Torun listede tutuluyor. Tunay Torun ile de söz kesildiği belirtiliyor. UEFA Finansal Fair Play gözetiminde olan Trabzonspor, yüksek bonservis ücreti ödemeden transferi noktalamak istiyor. 
 
Editör: TE Bilisim