Futbol Camiası Orada İdi

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Trabzonlu Mustafa Hacıkerimoğlu İstanbul Hilton’da kızını evlendirdi. Düğün Spor, Siyaset ve İş dünyasını biraraya getirdi. Trabzonspor Kulübünün eski başkanları İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sadri Şener de düğün töreninde hazır bulundular.

Trabzonsporlular Tavır Aldı

Düğünün başlamasından bir süre sonra salona TFF Gençlik Geliştirme Merkezinden Trabzonspor eski teknik direktörü Tolunay-Oya Kafkas çifti salona girdiler. Kafkas ve eşine Trabzonsporlular ilgi göstermediler. Kafkas ve eşi TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın’ın yanına oturdular.

Şener’den Tarihi Çıkış

Kafkas çifti bir süre sonra yan masada Sadri Şener’i gördüler. Tolunay Kafkas eşi Sadri Şener’in yanına geçtiler. Sadri Şener de ellerini sıktıktan sonra Kafkas’ın eşine bakarak, ‘Trabzonspor’dan aldığınız 9 milyon TL’yi geri verip o parayı taksit, taksit almadıktan sonra sizleri asla affetmem” dedi. Bunun üzerine Kafkas ve eşi salonda az bir süre daha kaldı ve düğünü terkettiler.

Taksitlendirmeye Yanaşmadı
 
Trabzonspor’da 2013 yılında Sadri Şener döneminde teknik direktörlük görevine getirilen, daha sonra İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde ise görevine son verilen Tolunay Kafkas, tazminat için mahkemeye gitmişti. Mahkemeyi kazanan Tolunay Kafkas, faizleriyle birlikte 9 Milyon 222 Bin TL tazminat hakkı kazanmıştı. Ancak Tolunay Kafkas, Trabzonspor’un indirim ve yapılandırma talebine, ‘Eşim ve kayınpederimi aşamıyorum’ diyerek olumsuz yanıt vermiş ve oldukça eleştirilmişti.

 
Editör: TE Bilisim