Antalya’da Toplantı

Trabzonspor’da gözler transfere çevrildi. Ligin ilk yarısını 29 puanla 7’inci sırada tamamlayan ve zirve için umutlanan Trabzonspor, sol bek, stoper ve kanatlara oyuncu almayı planlıyordu. Ancak bugüne kadar bir gelişme olmadı. Antalya kampına katılan Başkan Muharrem Usta ile sürekli görüşen teknik adam Rıza Çalımbay, takviye yapılmasını bekliyor. Çalımbay özellikle kendi izlediği oyuncuların alınmasından yana tavır koydu. 

Taraftar Huzursuz

Bordo-Mavili teknik adam, Antalyaspor’dan eski öğrencileri sol bek Sakıb Aytaç ve stoper Maicon’un alınmasını istedi. Ancak Antalyaspor’dan Maicon’a onay çıkmadı. Bordo-Mavili yönetim de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sakıb Aytaç’a sıcak bakmıyor. Menajerler Bordo-Mavili ekibe birçok oyuncu önerirken teknik adam Rıza Çalımbay, menajerlerin önerdiği oyuncuları istemiyor. Bordo-Mavili yönetim ise Bursaspor’dan Aziz Behich’i Çalımbay’a işaret etti. 

Menajer Önerisine Sıcak Bakmıyor

2019’da sözleşmesi sona erecek olan Aziz Behich için Bursaspor’un Trabzonspor’dan 4 Mliyon euro talep ettiği iddia edildi. Ayrıca menajerler de Caen’den Vincent Bessat ve St.Etienne’den Cheikh M'Bengue’yi Trabzonspor’a önerdi. Fransız oyuncu Bessat’ın güncel bonservis değeri 1,5 Milyon Euro, M'Bengue’nin ise 5,5 Milyon Euro. Teknik adam Çalımbay da menajerlerin önerdiği isimlere sıcak bakmıyor. Trabzonspor, sol bek sorunundan ötürü stoper ve kanat transferlerini ikinci plana attı. 
ALİ OSMAN YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim