Galatasaray takımı en çok topa sahip olan takımlardan biri. Rakibi oldukça pozisyondan uzak tuttuk ve golü bulduk. Bizim için önemli süreçler var. Saha sonuçları bizi hedeflerimizden uzaklaştırıyor. Bunun toparlanması için bu önemli bir moral ve enerji oldu bizim için” dedi.

Yanal, “Trabzonspor birçok sorunla uğraşıyor, bu sorunlar için yoğun enerji harcıyor. Bunlardan bir tanesi, kulübün doğru yönetilecek kriterlere sahip olması. Birinci buydu. İyi bir takım olmak önemliydi. İyi oynadığımız maçlar oldu. Ayakları yere basan bir Trabzonspor ile ben doğru bir yere oturacak bir takımın kurulmasından yanayım. Biz bugün istediğimiz planı tutturduk” diye konuştu.

Çok fazla transfer yapmadıklarını belirten Yanal, Trabzonspor’un kadro durumu ile ilgiliyse, “Çok fazla transfer yapmadık. Genç oyuncular aldık. Tutar olarak da oldukça mütevazi bir bütçe. Kadroda yetenekli oyuncularımız var. Oldukça kariyerli oyuncularımız var. Daha önü açık olan oyuncularımız var. Bunlar çok hızlı gelişecek şeyler değil. Bunlar o kadar kolay değil” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim