Baykan Kaymakamlığı himayelerinde, ilçe ve beldelerdeyürütülen spor faaliyetlerinin geliştirilmesi, gençlerin sporla buluşmaları ve spora desteklerin artması amacıyla ilçede bulunan iş adamları ve esnaflar ile toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet TUNÇ,  ilçemizde gençlere yönelik “Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kültür-Sanat Projelerinin yanı sıra “Spor Projeleri” ne büyük bir önem verdiklerini söyledi.

Spor kulüplerine destek ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla hep birlikte hareket edeceklerini belirten Kaymakam Tunç, İlçemizdeki gençleri spora yönlendirerek, zararlı alışkanlıklardan, uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif projeleri hayata geçiriyoruz. Bu bakımdan başlatılmış projelere tüm halkımızı,  iş adamlarımızı ve esnaflarımızı da dahil etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki gençlere yaptığımız yatırım, ülkemize çarpan etkisi ile çok büyük katkılar sağlayacaktır.” dedi.

Kaymakam Tunç, Belediye nezdindeki amatör spor kulüplerine ve 47 okulda öğrenim gören gençlerimizeışık olabilmek amacıyla yardım ve destek beklediklerini sözlerine ekledi.

İlçedeki işadamları ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda söz alan işadamları ve esnaflar bu tür projelere destek olacaklarını ifade ettiler.
 
Editör: TE Bilisim