Malatya Ters Geliyor

Trabzonspor, Süper Lig Cemil Usta sezonunun ikinci haftasında sahasında yarın akşam (Pazartesi) Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. 

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı’nda oynanacak müsabaka Pazartesi günü saat 19.15’te başlayacak. Karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Bordo-Mavili ekipte sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet ile Onazi bu akşamki maç kadrosunda yer almayacak. 

Sezona Kasımpaşa beraberliği ile başlayan Trabzonspor, kendisine ters gelen Yeni Malatyaspor’u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

19 Maçtır Yenilmiyor

Bordo-Mavili ekibin, 19 maçtır bileği bükülmüyor. Geçtiğimiz sezon 26 Şubat’ta Ümraniyespor ile oynanan ve 3-1 kaybedilen Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçından sonra yenilgi yüzü görmeyen Fırtına, bu seriyi sürdürmek amacında. 

Ümraniye maçından bu yana oynadığı 15 resmi maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik elde eten Trabzonspor, Avusturya kampında da oynadığı 4 hazırlık maçından beraberlikle ayrılmıştı. Bordo-Mavili ekip, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçı da kazanarak yenilmezliğini devam ettirmek istiyor.

STAT: Şenol Güneş SK MP
HAKEM: Koray Gençerler
SAAT: 19.15
YAYIN: beIN SPORTS 1

TRABZONSPOR: Uğurcan Pereıra Fernandes Hosseını Novak Abdulkadir Parmak Sosa Abdülkadir Ömür Nwakaeme Ekuban Sörloth

YENİ MALATYA: Farnolle Özer Robin Hadebe Erkan Murat Donald Bıfouma Chaalelı Fofana Jahovıc
Editör: TE Bilisim