İki Top Direkte Patladı
 
Trabzonspor, 32’nci hafta maçında dün deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Ligi üçüncü bitirme şansını devam ettirme adına sahaya galibiyet için çıkan Trabzonspor, oyuna etkili başladı. 11.dakikada Yusuf’un kullandığı köşe atışında Hüseyin’in ön direkte aşırdığı topu arka direk önünde Rodallega filelere gönderdi. Deplasmanda 1-0 öne geçen Trabzonspor, Nwakaeme ve Rodallega ile ikinci gole yaklaştı. Ancak 18.dakikada Nwakaeme çıkarken kaptırdı, Jonsson’un vuruşunda topfilelerle buluştu ve skor 1-1 oldu.
 
Son Söz Sosa’dan
 
20.dakikada Rodallega’nın kafa vuruşunda top direkten oyun alanına döndü. 31.dakikada Nwakaeme’nin ortasında Abdülkadir Ömür mutlak pozisyonda topu ıskaladı ve Trabzonspor ikinci golden oldu. 45.dakikada Atiker Konyaspor, Fofana ile skoru 2-1 yaptı. Bordo-Mavili ekip, soyunma odasına geride gitti. İkinci yarıda Ekuban değişikliği ile risk aldı. Oyunu rakip yarı alana yıkan Trabzonspor, aradığı golü 79.dakikada Sosa’nın penaltı golü ile buldu ve skoru 2-2’ye getirdi. Müsabaka bu skorla sona ererken Bordo-Mavili ekip, yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.
 
STAT: Konya BB
 
HAKEMLER: Halis Özkahya*, Ceyhun Sesigüzel*, Hakan Yemişken*
 
ATİKER KONYASPOR:
Serkan**, Skubic**, Uğur Demirok**, Jevtovic**, Ferhat**, Volkan**, Jonsson**, Ömer Ali*, Milosevic*, Fofana** (DK.75 Jahovic*), Mücahit* (Dk.85 Hurtado*)
 
TRABZONSPOR: Uğurcan**, Kamil Ahmet**, Hüseyin Türkmen**, Toure**, Novak**, Abdülkadir Parmak** (Dk.46 Ekuban**), Jose Sosa** (Dk.90+2 Amiri?), Abdülkadir Ömür**, Yusuf Yazıcı**, Nwakaeme**, Rodallega**
 
GOLLER: Dk.11 Rodallega, Dk.79 (P) Sosa (Trabzonspor), Dk.18 Jonsson, Dk.45 Fofana (Atiker Konya)
 
SARI KARTLAR: Uğur, Ömer Ali, Jonsson, Milosevic (Atiker Konya), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)
Editör: TE Bilisim