Bilet Kuyruğu Oluştu

Ancak Bordo-Mavili Kulübün, Akyazı Stadı’ndaki elektrik kesintisinden ötürü stattaki gişeden bilet satışı yapılamıyor. Bunun üzerine Atatürk Alanı ve Ziya Bey Tesisleri’nde uzun kuyruklar oluştu. Taraftarlar da bu duruma isyan etti. Bordo-Mavili taraftarlar ayrıca, büyük ilgi gören ancak yeteri kadar bulunmayan siyah forma almakta da sorun yaşıyor. Tatil için Trabzon’da bulunan ve Sivasspor maçı için hem bilet hem de forma alma konusunda sıkıntı yaşayan gurbetçi taraftar Zekeriya Berber, şunları söyledi;

“İki gündür passolig kartı almak için bekliyoruz”

“Biz Avrupa’dan geliyoruz. Trabzonspor’un stadında gişeler çalışmıyor. Elektrik kesintisi yüzünden taraftar olarak işlemimizi yaptıramıyoruz. Bu kadar insan burada üç tane girişte işlem yapmak için bekliyor. Sezon zamanında 2-3 gişe daha yapılması gerekiyor. Hayatımızda ilk defa fırsat yakalayıp Trabzon’a geldik, ama iki gündür Passolig için bekliyoruz. Bize bu rezilliği yaşatmasınlar. Vatanına gelen insanlar desin ki ‘hizmet var burada’. Düşünebiliyor musun Avrupa’dan gelmişiz forma alacağız, formalar tükenmiş. Taraftar forma almaya gelmiş forma bulamıyorlar.”

İyi Bir Hizmet İçin Çalışacağız

Sadri Şener Tesisleri’nde bulunan TS CLUB Mağaza Sorumlusu Kutay Sümer, siyah forma bulamayan taraftarların şikayeti ile ilgili şunları söyledi; “Taraftar formasına müthiş sahip çıkmış durumda. Bu nedenle iki üç günlük bir aksama yaşıyoruz. Özellikle tek formada bu sıkıntı yaşanıyor. Siyah formalar çok moda oldu. Çubuklu ve mavi formaların ardından taraftar siyah formaya yoğunlaştı. Çok doğal bu sıkıntının yaşanıyor olması. Taraftarımıza bu konuda daha iyi hizmet vermeye çalışacağız.”
EZGİ ÇANAKÇI 
Editör: TE Bilisim