11. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın startı verildi
 
MSLEM Halı Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyonun açılışına Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroglu, Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKF Başkanı Cahit Erdem, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, yönetim kurulu üyeleri, Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, gazeteciler ve çok sayıda misafir katıldı.
 
Turnuvanın başlama vuruşunu Trabzonspor Asbaşkanı  Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Yusuf Turgut ve Orhan Kaynar'ın eşi Mine Kaynar, birlikte yaparken, ilk maç öncesi  toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi, OrtahisarBelediyesi, Börü, DHASpor, Taka Gazetesi, Karadeniz Gazetesi, Sonnokta Gazetesi, Hürriyet, U-70 Ekspres, TRT olmak üzere 10 takım turnuvada mücadele ediyor.
 
Cemiyet Başkanı Yusuf Turgut başlama vuruşu öncesi yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 11.’sini başlattığımız turnuvamıza gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar da, eşi Orhan Kaynar adına düzenlenen turnuvanın her zamanki gibi muhteşem bir açılış töreniyle yapıldığına vurgu yaptı. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nın ilk maçında U 70 Ekspres, Börü'yü 7-4  Hürriyet, DHAspor'u 5-1, Ortahisar Belediyesi, Sonnokta'yı 10-5  mağlup ederken, TAKA ile Karadeniz  4-4 berabere kaldılar. Büyükşehir ve TRT, günü (bay) olarak geçirdiler. Statü gereği bir gün ara verilen müsabakalara bugün (Perşembe ) devam edilecek.
 
Editör: TE Bilisim