Erken Gelen Goller
 
Sezonun ikinci haftasında Sivasspor’u konuk eden Trabzonspor adeta resital yaptı. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı’nı dolduran yaklaşık 35 bin taraftar büyük bir coşku ile takımını destekledi. 2.dakikada Kone’nin mutlak pozisyonda golle burun buruna geldiği anda Bordo-Mavililerin yürekleri ağızlara geldi ancak Trabzonspor erken toparlandı. 7.dakikada Olcay Şahan’ın golü ile Trabzonspor, 1-0’lık üstünlük yakaladı. Bordo-Mavililer bu golle yetinmedi.
 
Resital Yaptılar
 
14.dakikada Hosseini’nin düşürülmesi ile kazanılan penaltı atışını gole çeviren Rodallega Bordo-Mavili ekibi 2-0 öne geçiren isim oldu. Gollerin erken gelmesiyle iyice morallenen ve tempo yapan Trabzonspor, süper paslaşmalar sonrası Rodallega’nın golü ile skoru 3-0 yaptı. 30.dakikada Yusuf’un vuruşunda top kaleci Tolgahan’dan döndü, Rodallega tamamlamak istedi ancak Tolgahan yine gole izin vermedi. 45+4’te Douglas’ın golü ile ilk 45 dakika 3-1 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda tempo düşüren Trabzonspor, kontralarla gol aramaya çalıştı. 90 dakika 3-1’lik skorla Bordo-Mavili ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
 
STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi MP
 
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu**, Erdinç Sezertam**, Serkan Çimen**
 
TRABZONSPOR: Onur Kıvrak***, Pereira***, Toure***, Hosseini***, Novak***, Onazi***, Sosa*** (Dk.81 Batuhan**), Yusuf Yazıcı*** (Dk.53 Kucka**), Olcay Şahan***, Abdülkadir Ömür***, Rodallega*** (Dk.63 Burak Yılmaz**)
 
SİVASSPOR: Tolgahan*, Douglas**, Medjani*, Uğur*, Ziya* (Dk.77 Erdoğan*), Hakan**, N’Dinga* (Dk.12 Braz*), Rybalka* (Dk.88 Cyriac*), Emre**, Robinho**, Kone*
 
GOLLER: Dk.7 Olcay, Dk.14 (P)-27 Rodallega (Trabzonspor), Dk.45+4 Douglas (Sivasspor)
 
SARI KARTLAR: Olcay (Trabzonspor), Braz, Uğur, Erdoğan (Sivasspor)
 
Editör: TE Bilisim