Hikaye Değişti

Son oynanan Göztepe maçına teknik adam Ünal Karaman’ın tercihleri damga vurdu. Galatasaray galibiyetinin ardından olası Alanya ve Göztepe galibiyetleri Trabzonspor’u zirvenin en büyük ortaklarından biri yapacaktı ancak iki maçın kaybedilmesiyle çok farklı bir hikaye yazılmaya başlandı. Ancak Kasımpaşa maçı yeni bir umut olarak görülüyor. 

Aralık Senaryosu

Bordo-Mavili ekipte, Aralık kongresi yaklaşıyor. Her kongre öncesi çalkantılı günler yaşanıyordu. Yine buna benzer tablo yaşanıyor. 5 ay önce göreve gelen Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim içinde fikir ayrılıklarının olduğu gözleniyor. Aralık kongresi öncesi de bazı yöneticilerin pozisyon aldığı konuşuluyor. Şimdiden kulisler yapılmaya başlandı. Ağaoğlu, yönetimi göreve geldiği günden bu yana 180 Milyon TL ödeme gerçekleştirdi. Ancak ödemelerin sonu gelmiyor. Yönetim, günü geçmiş oyuncu alacaklarını ödemek için çare arıyor.

Sonuna Kadar Destek

Büyük bir ekonomik krizin içinde bulunan Trabzonspor’un sportif olarak da kötü sonuçlar alması moralleri bozdu. Ancak Alanya ve Göztepe mağlubiyetlerine rağmen takımın toparlanması adına tüm camianın desteği gerekiyor. Özellikle son maçtaki tercihlerine rağmen teknik direktör Ünal Karaman’a zaman verilmeli ve sabır gösterilmeli. Ünal Hoca’nın da formayı adil bir şekilde oyuncularına dağıtması isteniyor. Oyuncu tercihleri ve sistemde istikrarın yakalanması da şart. Olumsuz havanın dağılması adına oyunculara da büyük görev ve sorumluluk düşüyor.
 ALİ OSMAN YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim