Erdoğan Çağırdı

Fevzi Hoca gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanblu’a çağırdığı yemeklerini yediği Karadeniz mutfağını en iyi temsil eden lokantanın da bulunduğu Ormanı Ümraniye’nin yeni seçilen belediye Başkanının istemesi  Trabzon Park elden gidiyor mu şeklinde yorumlandı.

Sanat Galerileri

Trabzonpark TİAB’ın Onursal Başkanı olan dönemin Orman Bakanı Osman Pepe zamanında ihaleyle 49 yıllığına kiralandı ve TİAB’a tahsis edildi. İçinde, restoranlar, sanat galerileri, spor tesisleri ve TİAB genel merkezinin yer aldığı alandaki dev Trabzonspor bayrağı da bulunuyor.

Ümraniye’de TİAB’a ait Trabzonpark’a Ümraniye Belediyesi göz koydu. Yeni seçilen belediye başkanı Ak Partili İsmet Yıldırım, Orman Bakanlığı’na konuyla ilgili bir dilekçe dahi verdi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, dilekçesinde, Trabzon Bürokratlar ve İşamları Derneği (TİAB) ın Çırçır Ormanı ve Mesire alanındaki üst kullanım hakkının iptal edilmesini istiyor. Dolayısıyla, Trabzon Park’ın Ümraniye belediyesi uhdesine geçmesi planlanıyor. 

Bilindiği gibi Trabzonpark TİAB’ın Onursal Başkanı olan dönemin Orman Bakanı Osman Pepe zamanında ihaleyle 49 yıllığına kiralandı ve TİAB’a tahsis edildi. İçinde, restoranlar, sanat galerileri, spor tesisleri ve TİAB genel merkezinin yer aldığı alandaki dev Trabzonspor bayrağı da bulunuyor.

TİAB Yönetimi ve başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun, Trabzonpark’ın Ümraniye belediyesine katılması için verilen dilekçeye nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. Ak Parti’den yeni Ümraniye Belediye başkanı seçilen İsmet Yıldırım’ın neden böyle bir girişimde bulunduğu da bilinmiyor. Gelişmeleri takip edeceğiz.    



 
Editör: TE Bilisim