Olcay Attı, Onur Kurtardı
 
Son üç maçını kazanarak Avrupa için umutlanan Trabzonspor için 6 puan değeri taşıyordu Osmanlıspor müsabakası. Karşılaşmaya kontrollü başlayan Trabzonspor, 16.dakikada Olcay Şahan'ın mükemmel golüyle 1-0 öne geçti. Önde rakibine baskı yapan Bordo-Mavili ekipte Okay 31.dakikada Aykut'un müdahalesi ile yerde kaldı.
 
Trabzonsporlu oyuncular penaltı bekledi ama hakem oyunu devam ettirdi. Trabzonspor, öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışınca savunmada açıklar verdi. Önce 35.dakikada Ndiaye, sonra 37.dakikada Musa Çağıran'ın pozisyonlarında kaleci Onur gole izin vermedi. İlk yarı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
 
Üst Üste Dördüncü Galibiyet
 
İkinci yarı Trabzonspor için sıkıntılı geçti. Oyunu kendi yarı alanında kabul edip kontrataklarla ikinci golü aramaya çalışan Trabzonspor, savunmada büyük açıklar verdi. 55.dakikada önce N'doye ile daha sonra Yusuf Yazıcı ile ikinci gol fırsatından yararlanamayan Bordo-Mavili ekip, 58.dakikada kalesinde pozisyon verdi. Musa Çağıran'ın şutunda beraberlik golüne izin vermeyen Onur Kıvrak yine kalesinde devleşti. Osmanlıspor son dakikalarda baskısını iyice arttırırken Trabzonspor, beraberlik golünü kalesinde görmemek adına büyük uğraş verdi. Bunda başarılı olan bordo-mavili ekip Ankara deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.  AYŞE GÜL ÇAKMAK
 
STAD: Osmanlı Stadı      

HAKEMLER: Alper Ulusoy **, Volkan Narinç **, Hakan Yemişken **

OSMANLISPOR: Zydrunas **, Vrsajevic **, Aykut Demir **, Muhammet **, Numan **, Mehmet **, Badou **, Regattin **(Dk.82 Erdal *), Musa Çağıran **(Dk.67 Delarge **), Webo **(Dk.81 Rusescu *), Bifouma **

TRABZONSPOR: Onur ***, Mas ***, Durica ***, Uğur Demirok ***, Pereira **, Okay **(Dk.76 Yusuf Erdoğan **), Onazi ***, Olcay Şahan ***, Yusuf Yazıcı ***, Castillo **(Dk.66 Castillo **), N’Doye **(Dk.85 Rodallega **)

GOLLER: Dk.16 Olcay Şahan (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Aykut Demir, Musa Çağıran, Badou, Delarge (Osmanlıspor), Yusuf Yazıcı, Okay (Trabzonspor)
Editör: TE Bilisim