16.dakikada duran toptan Gervinho’nun golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra istekli oyununu sürdüren ve 3. bölgede paslaşmalarıyla dikkat çeken Bordo-Mavililer 22.dakikada JoaoPereira’nın attığı golle skora dengeyi getirdi. 29.dakikada Sosa’yla penaltı kaçıran Fırtına 39’uncu dakikada Hüseyin’in basit hatası nedeniyle soyunma odasına 2-1’lik skorla yenik gitti. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına da istekli görüntüsünden bir şey kaybetmeyen Bordo-Mavililer zaman zaman takım savunmasında aksaklıklar yaşadı. Ancak dakikalar 64’ü gösterdiğinde ise bu kez sahneye çıkan isim Yusuf Sarı oldu. BrunoAlves’i geçerek sol ayağıyla müthiş bir şut çıkartan Yusuf skora bir kez daha dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda bir çok kez gol pozisyona giren Bordo-Mavililer gol çizgisini geçemedi ve zorlu karşılaşma 2-2’yle sona erdi. 

Trabzonspor: Erce Kardeşler **, Kamil Ahmet Çörekçi **(Dk. 46 Abdülrahim **), Hüseyin Türkmen **(Dk. 69 Ahmet Baha **), GastonCampi **(Dk. 69 Cafer **), Joao Pereira **(Dk. 69 Serkan **), Jose Sosa **(Dk. 69Doğan Erdoğan **), Abdülkadir Ömür **(Dk. 69Behlül **), Abdulkadir Parmak **, AnthonyNwakaeme **(Dk. 69Ahmet Eren **), Yusuf Sarı ** (Dk. 69 Avdijaj **), Muhammet Akpınar **(Dk. 69 Koray **)

PARMA: LuigiSepe **, SimoneIacoponi **, KastriotDermaku **, Vincent Laurini **(Dk. 63Pepin **, BrunoAlves **, Hernani **(Dk. 63Scozzezella **), AntoninoBarilla **, DejanKulusevski ** (Dk. 62 Cornelius **), MattiaSprocati ** (Dk. 63 Karamoh **), Gervinho ** (Dk. 63 Colombi **), RobertoInglese ** (Dk. 73 Ceravolo **)

GOLLER: Dk. 16-39 Gervinho (Parma), Dk. 22 Pereira, Dk. 64 Yusuf Sarı  (Trabzonspor)
 

Editör: TE Bilisim