Keyifli Bir Maç Olacak

Trabzonspor’un efsane futbolcularından ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, yarın akşam Beşiktaş ile oynanacak müsabaka öncesi değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da yayınlanan programa katılan Hami Mandıralı, “Trabzonspor son 3 haftadır müthiş oynuyor. Camia, oyuncular mutlu. Maç kazandıkça havaya giren bir Trabzonspor var. Oyuncu grubu da keyif alıyor. Beşiktaş da ülkemizin önemli takımları arasında geliyor. Beşiktaş’ın da futbolu dönem dönem keyif veriyor. Trabzonspor’un kazanması gerekiyor. Keyifli ve güçlü bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.

Abdülkadir Faktörü

Şenol Güneş ve Ünal Karaman’ın daha önce aynı camia için ter döktüğünü belirten Hami Mandıralı, “Şimdi rakipler. İki takımın da maçı kazanabilecek silahları var. Beşiktaş’ın da kendi sahasında olağanüstü bir taraftarı var. Trabzonspor da çok formda. Konya maçının ikinci yarısında ‘Küçük Adam’ diyorum ama yüreği büyük olan Abdülkadir, zeka ve becerisiyle takım arkadaşlarını harekete geçirdi. Bu bir artıydı. Keyifli bir maç olacak. Ben, Trabzonspor’un kazanmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Şampiyonluk İçin Sabır Ve Destek Şart

Trabzonspor’un şampiyonluk şansı ile ilgili de konuşan Hami Mandıralı, “Ünal Karaman, şampiyon yapmadan gitmem diyorsa, takımına güveniyor demektir. Keşke şampiyon olsa da biz de alkışlasak. En azından benim yüreğim böyle söylüyor. Trabzonspor’un hocalarını her zaman aramış ve destek olmuşumdur. Neden şampiyon olunmasın? Camia şu an keyifli. Bu işleri tabi ki sabra ve zamana bırakmak gerek. Onun için de camianın çok sabırlı olması lazım. Trabzonspor 1-2 transfer yapabilirse daha da güçlenebilir” ifadelerini kullandı.

Unutamadığı Maç

Futbolculuk yıllarında Beşiktaş ile oynadıkları maçlar arasında unutamadığı maçlardan birini paylaşan Mandıralı, “Unutamadığım maç var. Tabi ki çok klas maçlar oynadık. Beşiktaş-Trabzonspor maçları keyiflidir. Cezamız sebebiyle Samsun’da oynadığımız bir kupa maçı vardı. 1-1’di maç ve 87.dakikada frikik olmuştu. Hocaya, ‘Beni dışarı al diye işaret’ etmiştim. Daha sonra frikik oldu. ‘Hocam ben frikiği atayım, daha sonra beni dışarı al’ demiştim. Golü attıktan sonra kupayı kazanmıştık. O maçı unutamam. Camia ve benim adıma dönemli bir maçtı” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim