Muş Hasköy ilçe merkezinde gerçekleşen Muş Trabzonspor Taraftarlar Derneği açılışına Muş Valisi Doç.Dr. İlker Gündüz Öz’le birlikte kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği ile birlikte Van, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Batman’dan da taraftarların katılım gösterdiği açılışa Trabzon’dan da Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca ile birlikte Ortahisar Belediyesi’ni temsilen Basın Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin ve Canan Kalaycı da iştirak ettiler.

‘Bize Her Yer Trabzon’ sloganıyla konuşmasına başlayan Muş Valisi Doç.Dr. İlker Gündüz Öz Muş’un her zaman Trabzon’la bir gönül bağının olduğuna dikkat çekerek, Muş’ta bir Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin olmasından oldukça mutluluk duyduğunu söyledi. Vali Öz, ülkenin içinde bulunduğu bu hassas süreçte, birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaparak,  bu tür kardeşlik projelerinin oldukça anlamlı ve değerli olduğunun altını çizdi.


Muş Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kadir Coşkun da derneğin açılmasında büyük katkı sağlayan başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kardeşlik Projeleri Koordinatörü Ahmet Külekçi Muş Valisi Öz’e Trabzonspor forması hediye etti. Konuşmalar ve hediye taksiminin ardından açılış horon ve halaylarla sona erdi.

Editör: TE Bilisim