Trabzonspor'da yönetim transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bir süredir görüşme halinde olunan Bayern Münih'ten Franck Ribery (34) ve Manchester United'tan Fellaini (29) için bir taraftan bütçe araştırması devam ederken, bir taraftan da orta sahayı sırtlayacak iki ismin menajerleri ile görüşmeler de sürüyor. Kadroya direkt oynayabilecek 4 oyuncu kazandırmayı planlayanyönetimin bu doğrultuda yıldız diye tabir edilen bu oyuncular için özel bir bütçe oluşturacağı belirtildi.

Sözleşmeleri Sürüyor

Ersun Yanal'ın, "Alınmaları durumunda hem kalitemiz artar hem de tanınmışlığımız" diyerek onay verdiği Bayern ve M.United'ın iki yıldızı için toplamda 6 milyon Euro'yu bulan teklif yapılacağıöğrenildi. Her iki oyuncunun da kulüpleriyle sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle transferlerinin bu rakamlara gerçekleşme ihtimalinin ise düşük olduğu belirtildi. Ancak oyuncular ayrılma yönünde tavır alırsa transferin kolaylaşması bekleniyor.

Rodallega'nın Takımı Kazandı

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da çift kale oldukça çekişmeli geçti. Rodallega'nın takımı idman maçında kazanan taraf olurken çalışma sonunda zafer pozu verdi. Bordo-mavililer pazar günü stadında çıkacağı maçın hazırlıklarına bugün devam edecek.
 
Editör: TE Bilisim