1690 Üye Oy Kullandı
 
Trabzonspor’da Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Kongrenin ikinci gününde başkan adayları Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya’nın konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi. 7 Bin 578 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu Olağanüstü Genel Kurul’da 1690 üyenin oy kullandığı açıklandı.
 
Büyük Fark Oldu
 
Toplam 16 sandıkta oy kullanılırken başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu 1328 oy alarak Trabzonspor’un yeni başkanı oldu. Diğer başkan adayı Metin Kaya ise 211 oy aldı. 17’inci başkanın seçildiği kongrede Levent Sekban da bağımsız yönetim kurulu adayı olarak yarıştı.

Yeni yönetim kolları sıvıyor!
 
Trabzonspor’un 17’inci başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu. Pazartesi (yarın) mazbatasını alacak olan yeni yönetim yeni dönem için kolları sıvayacak. Ağaoğlu yönetimini üç aylık süreçte 70 Milyon TL gibi bir ödeme süreci bekliyor olacak. Ağaoğlu iki gün önce düzenlediği basın toplantısında, ekonomik tabloyu düzeltmek adına banka kredi borçlarını yapılandıracaklarını, 3-4 hafta sonra da kulübe para girişinin başlayacağını açıklamıştı. Bu arada Bordo-Mavili Kulübün, 841 Milyon TL borcu bulunuyor.

 Ahmet Ağaoğlu
 
Hayrettin Hacısalihoğlu
Önder Bülbüloğlu
Faruk Kanca
Emin Kahraman
Haluk Şahin
Müminhan Bilgin
Cahit Erdem
Mehmet Yiğit Alp
Ömer Sağıroğlu
Mesut Çağlar Bozoğlu
Zeyyat Kafkas
Ertuğrul Doğan
Yalçın Orhan
Serdar Ekrem Şirin
 
Yedek üyeler: Lokman Sadıklar, Özer Bayraktar, Onur Sağır, Dursun Ali Sakarya, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Tuncay Uzunal.

Destek zamanı
 
Trabzonspor’un eski Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Olağanüstü Genel Kurul sonrası Başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu ve ekibini kutladı. Sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınlayan Aydın, “Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetim kurulu tüm camiamıza hayırlı olsun. Birçok arkadaşım var listede. Ateşten gömlek giydiler, hepsine güvenim tam. Şimdi kayıtsız şartsız destek zamanı” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim