“Uzun süredir takip ediyoruz”

Kiralık veya bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Bordo-Mavili ekip, kısa süre içinde transferi noktalamaya çalışacak. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer süreci ile ilgili şunları söyledi; “Temasta olduğumuz oyuncu sayısı oldukça fazla ama önceliğimiz takımın kimliğine ve ruhuna uygun isimler bulmak. Sade, öz ama yerinde transferler olacak. Belirlediğimiz isimlerle temas halindeyiz. Bu oyuncuları uzun süredir takip ettik. Özellikle kiralık ve bonservisi elinde olan oyunculara yöneldik. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğumuz bir kimlik var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bunun için de transferde ince eleyip sık dokuyoruz.”

“Kadroyu koruduk”

Mevcut kadroyu büyük oranda koruduklarını, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü kadroda tuttuklarını ifade eden Ağaoğlu, “Sezonu zorlu şartlar altında geçirdik. Buna rağmen sahada hep doğru durduk, dik oynadık. 

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban gibi isimleri takımda tutmak önemliydi. Takımın iskeletini korumayı hedeflemiştik. Bunu da başardık. Şimdi bu yapıya, doğru parçaları ekleyerek zirveye çıkmayı planlıyoruz. Bunu başaracak gücümüz olduğunu da biliyoruz. Teknik direktörümüz Ünal Karaman'a ve oyuncularımıza güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim